Wino Bulgarius
CZERWONE PÓŁWYTRAWNE:Charakteryzuje się rubinowoczerwoną barwą, posiada przyjemny smak i interesujący bukiet. Doskonałe do czerwonych mięs, dziczyzny oraz serów. Podawać w temperaturze 16-18 C.
BIAŁE PÓŁSŁODKIE: Charakteryzuje się rubinowoczerwoną barwą, posiada przyjemny smak i interesujący bukiet. Doskonałe do czerwonych mięs, dziczyzny oraz serów. Podawać w temperaturze 16-18 C.
CZERWONE PÓŁSŁODKIE : Charakteryzuje się pieknym czerwonym kolorem, subtelnym smakiem i wyczuwalnym aromatem owoców. Doskonałe do słodkich dań: ciast, lodów oraz deserów. Podawać schłodzone w temp. 16-18C.
RÓŻOWE PÓŁSŁODKIE: Charakteryzuje się delikatnym smakiem i świeżym, orzeźwiającym aromatem owoców. Świetnie komponuje się z ciastami i deserami. Doskonałe na każdą towarzyską okazję. Temperatura podania 8-10 C.
KRAJ: POLSKA